Yücel Şehitlerini Anma Töreni

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğimizin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Yücel Şehitlerini anma programı bu yılda 19 Mayıs 2017 Pazar günü Aksaray 19 Mayıs Tören Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleşen Mevlid-i Şerif’e Ak Parti İstanbul Millet Vekili Sn. Hüseyin BÜRGE, CHP Edirne Millet Vekili Sn. Erdin BİRCAN, Kağıthane Belediye Başkanı Sn. Fazlı KILIÇ, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Naser ŞİMİŞEK, Fatih Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sn. Recai SEL, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyeleri İlhan ŞENGÜLER, Kadir ŞEHİTLER, Recep KURTULUŞ, Fettah DİNDAR, Genel Merkez Başkanımız Sn. Adnan ŞAHİNLER ve Yönetim Kurulu, Bayrampaşa Şube Başkanımız Sn. Sadettin KURTULUŞ ve Yönetim Kurulu, Kağıthane Şube Başkanımız Sn. Erol AKİK ve Yönetim Kurulu, Bayrampaşa Şube Gençlik Kolu Başkanı Tolga GÜNEŞ ve Yönetim Kurulu, Yücel Şehitleri Yakınları ve Dernek Üyelerimiz katılım sağladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program selamlama konuşmaları ve Yücel şehitleri yakınlarının konuşmaları ile devam etti ve dualar eşliğinde son buldu. Yücel Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygı ile anar, katılan herkese teşekkürlerimizi sunarız.