MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMI – ATV

Derneğimiz, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının sunucusu ve aynı zamanda hemşehrimiz olan Sayın Müge Anlı ile irtibata geçerek,Genel Başkanımız Sayın Adnan Şahinler, Kemerburgaz Şube Başkanımız Sayın Perihan Kılınç,Bayrampaşa Şube Kadın Kolu Başkanı Sayın Meral İlhan,  Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Tolga Güneş ve Suna Kocaimamoğlu’ndan oluşan bir heyetle ziyarette bulunmuştur.

Sayın Müge Anlı yaptığı program içerisinde bir çok sosyal sorumluluk projesine de destek vermektedir.
Akülü Tekerlekli Sandalye ve Okuma Yazma Seferberliği çok ilgi görmüş ve ses getirmiştir.
Rumeli Türkleri  Kültür ve Dayanışma Derneği olarak, Genel Başkanımız Sayın Adnan Şahinler ve yönetim kurulu üyelerinin aldığı karar doğrultusunda ; 28 Mart 2018 Çarşamba günü ATV’de yayınlanan canlı yayına katılarak  50 adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulunmuştur.
Sevgili Müge Anlı’ya derneğimize göstermiş olduğu yakın ilgiden, yapmış olduğumuz yardımlara aracılık ederek hayra vesile olduğundan dolayı şükranlarımızı sunarız.