Yücel Şehitlerimizi Anma Programı

28-02-2022

Geleneksel olarak düzenlediğimiz Yücel Şehitlerimizi Anma programımızı bugün Bayrampaşa Windsor Hotel 'de gerçekleştirdik. Yoğun katılımın olduğu programda Bayrampaşa Kaymakamı Sn. Dr. Soner ŞENEL, Bayrampaşa Belediye Başkanı Sn. Atila AYDINER, Kağıthane Belediye Başkanı Sn. Mevlüt ÖZTEKİN, Kağıthane önceki dönem Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Sn. Fazlı KILIÇ, İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Sn. Remzi ALBAYRAK, Siyasi Partilerin İl Yönetim Kurulu Üyeleri , Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Derneğimizin önceki dönem Başkanları, İBB STK Sorumlusu Hasan AKGÜN, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Abdul Naser Şimşek ve Ahmet Tüfekçi, Meclis Üyeleri , Camiamızın birbirinden değerli dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve değerli hemşehrilerimiz bizlerle birlikteydi. Genel Başkanımız Adnan ŞAHİNLER ve değerli protokolümüzün açılış ve selamlama konuşmaları ardından Yücel Şehitlerimiz için mevlid- i şerif okundu ve Yaşıyan Yücel Şehitleri eşlerine günün anısına hediyeleri takdim edildi. Katılım sağlayan camiamızın değerli isimleri ve üyelerimize çok teşekkür eder bu vesile ile Miraç Kandilimizin mübarek olmasını dileriz.

Rumeli Türkleri Derneği
Kızılelma Cad. Şair Mehmet Akif Sk.
No:6 Fındıkzade-Fatih İstanbul
Tel: 0212 588 28 22