RUMELİ TÜRKLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ KAĞITHANE ŞUBESİ 23 NİSAN ORGANİZASYONU

28-04-2018

Hoş geldin kardeşim projesi kapsamında kardeş okullar, Kağıthane Seyrantepe Atatürk Ortaokulu ve Makedonya Gostivar Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu’nun Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kağıthane şubesinin himayelerinde 22-23-24 Nisan 2018 tarihlerindeki yaptıkları programlar;

22 Nisan 2018 Pazar

• Havaalanından misafirlerin alınması,
  • Kalacak yerlerine yerleştirilmeleri,
  • Öğle yemeği,
  • Safir seyir terası-miniatürk gezi,
  • Avm gezi (Metrocity)
  • Sadakat gezileri
  • Akşam yemeği
  • Ortaköy – Emirgan turu

23 Nisan 2018 Pazartesi

• Sabah kahvaltısı,
  • Hasbahçe 23 Nisan Çocuk Şenliklerine katılım,
  • Öğle yemeği (Mülkü amirler ve genel başkanımızın katılımı ile),
  • Tekne boğaz turu,
  • Avm gezi (Axsis Kağıthane)
  • Akşam yemeği,

24 Nisan 2018 salı

• Sabah kahvaltısı,
  • Tarihi yarımada gezisi (Süleymaniye Camii, kapalı çarşı, Sultanahmet, Ayasofya camii, Yerebatan sarnıcı, Gülhane parkı)
  • Öğle yemeği,
  • Genel başkanımıza teşekkür ziyareti
  • Ve genel başkanımız tarafından ikram edilen tombik dondurmalar sonrası hazırlanan hediyelerin misafirlerimize sunumu.
  • Havaalanına gidiş ve uğurlanmaları sonrası

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kağıthane şubesi olarak;

Proje ortağımız Kağıthane Seyrantepe Atatürk Ortaokulu ile birlikte, projemizi anlattığımız günden, projenin son gününe kadar desteklerini hiç ama hiç esirgemeyen ve yalnız bırakmayan kaymakamımız Sn.Hasan Göç Bey’e, “Biz Kağıthane’de 500.000 kişilik bir aileyiz” diyerek Rumeli Türklerinden maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Sn. Fazlı Kılıç’a, birlikteliğimizin oluşumunda değerli katkıları ile Genel Başkanımız Sn. Adnan Şahinler’e, projemizin eğitim ayağı ve dayanağımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Muhammed Çayır’a, programımızın eksiksiz bitirilmesinde değerli katkılarından dolayı Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Levent Diriciye, Kültür Müdürümüz Sn. Sedat Bıka’ya ve Kültür Müdürlüğü çalışanlarına, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisler çalışanlarına, Kağıthane Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü çalışanlarına ve tabi ki proje kapsamında tanıdığımız iyicide tanıdığımız tüm yükümüzü çeken Seyrantepe Atatürk Ortaokulu Müdürümüz Sn. Aydın Ayduğan’a,  çocuklarımızın mutluluğunu ve eksiklerini hiç tereddütsüz yerine getirmek için çaba harcayan Okul Psikolojik Danışmanımız Sn. Burak Eray Yalçın’a, misafirlerimize evlerine olan özlemi üç günlüğüne unutturan Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Sn.Züleyha Doğan’a, her programımızın işleyiş aşamasında yanımızda olan Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Memduh Ellez abimize, misafirlerimizin karşılama anından ülkemizden ayrılanana kadar muhteşem ikili Genel Sekreterimiz Sn. Sermet Koca’ya ve Başkan Vekilimiz Sn. Barbaros Akkoyunlu’ya,

Şükranlarımı sunarım…

Yönetim Kurulu Adına

Başkan Erol Akik

Rumeli Türkleri Derneği
Kızılelma Cad. Şair Mehmet Akif Sk.
No:6 Fındıkzade-Fatih İstanbul
Tel: 0212 588 28 22