Halep’e Yardım

25-03-2017

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Türk Kızılay’ı Bayrampaşa Şubesi ve Sancak Gençlik Eğitim Merkezi Derneği iş birliği ile HALEP ‘e yardımda bulunduk. Bot, Atkı, Kazak, Bere, Eldiven vb. malzemeler ile doldurduğumuz tırımızı bugün (25 Ocak 2017) Bayrampaşa Belediye Başkanı Sn.Atila AYDINER, Genel Başkanımız Sn.Adnan ŞAHİNLER ve Yönetim kurulu üyelerimiz, Bayrampaşa Şube Başkanımız Sn.Sadettin KURTULUŞ ve Yönetim kurulumuz, Türk Kızılay’ı Bayrampaşa Şubesi Başkanı Sn.Okan AYSU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sancakgem Derneği Başkanı Sn.Ömer DENİZ ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bayrampaşa Müftüsü Sn.İzzet ŞENER, Rumeli Türkleri Derneği Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolu Başkanımız Sn.Tolga GÜNEŞ ve Yönetim kurulu, Türk Kızılay’ı Bayrampaşa Şubesi Gençlik Kolu Başkanı Sn.Berat AKOVA ve yönetim kurulu, Sancakgem Derneği Gençlik Kolu Başkanı Sn.Caner Topuz ve yönetim kurulu, Derneklerin üyeleri ve yardım severlerin katılımı ile dualar eşliğinde uğurlandı. Bu soğuk kış günlerinde azda olsa yüzlerinin gülümsemesine, içlerinin ısınmasına sebep olan tüm yardım severlere teşekkür ederiz.

Rumeli Türkleri Derneği
Kızılelma Cad. Şair Mehmet Akif Sk.
No:6 Fındıkzade-Fatih İstanbul
Tel: 0212 588 28 22